Estrenem pàgina web!

 
Tras más de 60 años ininterrumpidos suministrando material industrial y de ferretería, Ferretería Fermón en El Prat de Llobregat continúa adaptándose a los nuevo tiempos para ofrecer mejor servicio y calidad a nuestros clientes con una renovada página web adaptada a todos los dispositivos.
Després de més de 60 anys ininterromputs subministrant material industrial i de ferreteria, Ferreteria Fermón al Prat de Llobregat continua adaptant-se als nou temps per a oferir millor servei i qualitat als nostres clients amb una renovada pàgina web adaptada a tots els dispositius.
Corren nous temps en la indústria. En més de 60 anys moltes coses han canviat i Ferreteria Fermón sempre ha estat a l'última adaptant-se als canvis, millorant en qualitat i mantenint el seu immillorable servei al client. Prova d'ells és que continuem sent un referent, no sols al Prat, si no en tot el Baix Llobregat, de servei al client particulas i a la indústria en general.

Quan els temps ens ho van demanar, creguem una pàgina web amb el nostre immens catàleg de productes perquè qualsevol pogués consultar-lo de manera ràpida i trobar el producte que desitja.

En aquesta ocasió, les tecnologies mòbils es troben en gairebé tots els aspectes de la nostra vida, també en el laboral. Per a poder respondre a aquesta necessitat i a la immediatesa que el món laboral ens exigeix, hem renovat la nostra web i catàleg adaptant-ho a dispositius mòbils, per a donar resposta ràpida i efectiva a les necessitats i dubtes dels nostres clients, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Esperem que us agradi.
 
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp